Automate your Marketing
with Womplify




 
FaizAmyAiriel

By: Faizah Airiel

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Feb-2009 09:34 Email | Share | | Bookmark
WE ARE SHIFTED!!

PLEASE NOTE THAT OUR STORY ARE SHIFTED AT http://faizamy.blogspot.com

[size=18] PLEASE DO VISIT US...THANK U.. [/size]

saje tukar angin ke blog lak..so sudi sudikanla diri korg tgk kat sane plak erk?
ehehe..fp wat sementara x diupdate..tgk mood k..kalau x pon kat fb ade jgk..ehehe..


Sunday, 1-Feb-2009 01:09 Email | Share | | Bookmark
M.COM BBQ PARTY GATHERING!!

Hari ni ade perjumpaan M.COM wat bbq party gath kat Platinum Lake Condo depan pool umah kak ila...start die pukul 4pm tp aku sampai pkl 4.30 sbb sesat skit..sesampainye aku kat sane diorg dah start membakar..n mcm biase setiap org bawak pot luck..n aku nye menu ialah jagung...memule ingat nk rebus dulu tp apekan daye x sempat n mak aku plak advise x payah rebus..terus je letak planta n bakar..lgpon pagi tu start dr pkl 8 aku sibuk melayan kakak amy n ucu die yg dtg kat umah sbb nk pegi beli ikan fresh..tp kenela persembahkan santapan kat diorg dulu kan...habis x habis layan diorg sampai pkl 1pm..lepas tu siap2 n otw ke sane...pdhal mlm tu pegi tgk wayang midnite pkl 11.20pm kat jj bkt tinggi, klang..sampai umah dlm pkl 1+am...huhuhu..amat la mengantuk..pagi ni pon aku yg kene drive sbb husband ku ngantok sgt katenye dah x leh bukak mate..so die menidurkan diri die..so tgk la pic yg ade mase bbq party m.com smlm ni k...


sesampainye n posing..


aksi2 mak2, bapak2 dan anak2...


Ragam anak-anak...


Aksi anakku Airiel Fareezqy...


2 org budak kecik.. asik nak dok kat kerusi yg same..Dina siap panggil Airiel
kate dok sini dok sini sambil tepok2 kat sebelah die...soo cute..


M.COM BBQ PARTY GATHERING 02/01/2009!!!


Friday, 30-Jan-2009 06:00 Email | Share | | Bookmark
kisah hidupku...

korang pon tau tentang kisah aku kan...tp x pela tu smue dugaan aku terime je dgn redha..towl x...ape pon aku bersyukur dgn ape yg ade n smg hidup aku kini bertambah baik n ceria hendaknye..
bukan utk aku tp utk litle heroku Airiel Fareezqy..ekeke..ape pon x yah la sedih2 sbb ntahpape..n aku x kisah pon dgn ape yg terjadik..malah aku bersyukur sgt2 sbb aku dijauhkan dari smue tu..mmg itu la ape aku nk selame ni..Syukur kpd Allah krn mengkabulkan doa ku walaupon keadaan semasa berlaku x bape menyenangkan...tp aku terime jerk...ape pon x yah sedih2...ceriakan hati erk..ekekeke....di bawah ade gambo2 yg leh menceritakan tentang perasaan gembira aku... saksikan la..


Inilah penginapan baru...satisfied or not?? utk pengetahuan korang kat
view tu ade mcm2 binatang..ade monyet...ade boye..ade ular..ekekee....
roti sardin telor tu aku wat sendiri utk b/fast ok..korg jgn x caye lak...


Ini pon baru jgk..baru dapat..kaaaaahh...so ulang alik banting ke pj ok...
dlm 1 jam setengah campo jammed..ade brani x?


Ini yg paling aku melonjak2 tergedik2...kaaaahh...setelah sony lame aku ilang..
mmg kejam sape yg ambik..tp aku dapat balik...n mini sofa airiel tu aku amat
la teruja utk membelinyee..nasib airiel pon landing baikk atas tu..x sesia aku beli..
keh keh...n our crocs tu mmg impian aku n clips tu amat la gedikkan...kaaaaaahh...



Monday, 5-Jan-2009 01:55 Email | Share | | Bookmark
jalan-jalan...

lame dah x update fp ni...huhuhh...sebenanye ni cite mase raye haji ari tu...sblm raye haji pegi zoo negare n pas raye haji terus ke pd bersama family....aku stay kat corus paradise resort..ok jgk la..apartment 2 bilik n sea view...mmg shahdu..bangun2 pagi tgk lautt....ehehe..so pic ni menceritakan segalenye k...












ni mase otw ke pd...hujan mase tu x berenti n menyebabkan banjir..


ni lak sesampainye di pd dgn jakunnye laki aku tuh...n x lame kemudian die
pon pegi pekan pd tu nk beli pancing...x paham aku org kaki pancing ni..


nih mase bangun pagi..fresh giler rasenye tgk laut bangun2 pagi..


otw ke swimming pool...



During Airiel main air...die amat excited sampai x mo naik n amat eksyen
sbb x nak dok dalam pelampong...


some nice sea view dr pool...


pic ni aku amat suke n aku dedicate to my lovely mom n dad..aku tangkap
gambar ni dr jauh..eehehe..so sweet kan...


airiel jalan2 di tepi pantai..dgn x pakai baju n pampers..


burung ni bute..bapak aku yg jumpee n aku tangkap gambo die..sian die.....


posing jap dlm apartment..tu anak sedare aku nangis sbb laki ku suke sakat die
letak barang die tinggi2...hurm...


di tepi pantai n the last night....

*inform that this is the last picture was taken from my lovely camera...fyi my camera lost
on christmas day...i will never forgive whoever take it..baru je beli mase birthday bln 9 ari tu..
n ade pic airiel sakit kaki tangan dan mulut dlm tu ingat nak share dgn korang..tp apekandaye
xdek jodoh n rezeki..mungkin rezeki aku pakai kamera tu hanye setakat itu..tp aku x kan
maafkan sape yg ambik kamera hadiah hari jadi ku itew...sedih sgt nih....



Friday, 5-Dec-2008 18:12 Email | Share | | Bookmark
HAPPY 25TH BIRTHDAY TO HUBBY!!

Hari ni hari jadik hubbyku...yg ke berape? yg ke 25..ehehe..aku dah 25 dulu dr die..ekeke...anyway Happy Birthday to u...smg di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta dicapaikan cita2 k..Me n Airiel will love u till the end of life.. so pagi tu aku kluar dr ofis dlm pkl 11 pegi secret recipe nk order kek utk diambil lepas pkl 6...x tau nk order kek ape..skali lagi selepas birthday abah ku bln 10 ari tu pilih lagi chocolate indulgance..mlm tu mil masak bihun goreng n sil lak datang bawak sate kajang hj samuri...yummy..kenyang pewot..Alhamdulilah...







meriah jgk la umah sbb sil datang dgn anak2 die...ditambah plk dgn airiel..ehehe...
hadiah? aku x belikan apape pon...sbb memule aku offer sandle crocks tp die x mo..
bile aku tanye nk ape die kate x yah...aku nk blanje mkn chilli's pon die tolak..jadik sape
suh jual mahal kan..jimat duit aku..kahhhhh....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net